12 жовтня 2014 р.

Вдячність





Щодня ми отримуєм безліч інформації, з нами стаються різноманітні події, спілкуємось з іншими людьми, відчуваємо звичні та незвичні емоції.  Отримувати - класно!!  Правда ж? А чи дякуєте Ви за те, що отримуєте? 
Коли отримуємо позитивні емоції, коли відчуваємо себе щасливими – обов’язково пам’ятайте, що потрібно подякувати.  Богу, Всесвіту, Вищому Розуму, Вищим Силам – кому вважаєте за потрібне.  Забули протягом дня – ввечері перед сном подякуйте за все, що з Вами відбувалось.  За приємні моменти.  За уроки, які надало Вам життя.  За виклики.  За успіхи. За здійснені мрії та бажання, нехай навіть маленькі.  Постарайтесь відчути вдячність кожною клітинкою свого тіла, від кінчиків пальців до кінчиків волосся.  Відчуйте хвилю вдячності в своєму тілі, тепло вдячності, радість.  Заплющіть очі, розслабте мязи і дякуйте, щиро, всім серцем, всією душею.   Спробуйте зануритись у це відчуття, ніби у ароматну ванну з теплою водою.  Якщо при цьому на початках Ви будете відчувати жаль, гіркоту, можливо очі наповняться слізьми – це добре, нехай це Вас не тривожить. Будь-яка реакція Вашого тіла при вияві вдячності є дуже доброю ознакою.  В наступні дні Вам стане простіше дякувати.  

Можливо, Ви ніколи такого не робили.  Саме зараз спробуйте розпочати.  Дякуйте за все, за що Вам хочеться, за все, що спаде на думку. 
Особливо пам’ятайте дякувати, коли отримуєте те, що перед тим просили.  Навіть якщо отримали не зовсім те, що просили.  Хтозна, можливо Ви нечітко сформулювали своє прохання і саме тому отримали не зовсім ТЕ, що Вам потрібно.  Життя багатогранне, і ми не завжди можемо бачити все, що з іншого боку.  Ми не завжди можем знати причини, ЧОМУ наше гаряче бажання не виконується ВжЕ й ВідРазу, і САМЕ таким чином як нам захотілось.  Проте, якщо не будемо щиро дякувати за те, що маємо – більшого не отримаємо.  
Наші бажання мають свій життєвий цикл.  Спочатку в нас виникає ідея, тоді ми просимо, тоді отримуємо, і тоді необхідно подякувати.  Якщо не подякуємо за попередні здійснені мрії і бажання –  Всесвіт не  зможе перейти до виконання наступних, сьогоднішніх. 
Постарайтесь згадати та занотувати (занотувати - обовязково) якнайбільше своїх мрій і бажань, починаючи з дитинства, які на сьогоднішній день вже реалізувались і щиро за це подякуйте.  Щиро, всім серцем.  

Немає коментарів:

Дописати коментар